Інформаційно-аналітичне видання є членом провідних будівельних об'єднань              
Пошук
 
Новини  

Виконавці неякісних будівельних робіт на Донеччини будуть занесені в «чорний шорт-лист», - Зубко
02 Nov 2017

В Киеве за девять месяцев не открылся ни один новый торговый центр
01 Nov 2017

ДБН на проектирование высотных жилых и общественных зданий пересматривают
01 Nov 2017

Национальная Премия в области недвижимости CP AWARDS 2017
01 Nov 2017

Україна на 105 пунктів покращила позицію у Doing Business-2018 за показником «Отримання дозволів на будівництво», зайнявши 35 місце
01 Nov 2017

Индивидуальное отопление становится менее популярным у застройщиков столичного пригорода
31 Oct 2017


 

Виконавці неякісних будівельних робіт на Донеччини будуть занесені в «чорний шорт-лист», - Зубко
Серед пріоритетних питань Донецької області, які потребують першочергового вирішення — є відновлення житла. Спільно з МВД, ДСНС було прийняте рішення про створення оперативного загону в Донецькій і Луганській областях, який буде безпосередньо займатися оперативним реагуванням і відновленням зруйнованої інфраструктури в «сірій» зоні.
Про це під час виїзного засідання профільного Комітету ВРУ в місто Торецьк повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
За його словами, в держбюджет наступного року будуть внесені всі пропозиції щодо підсилення роботи ДСНС і загону оперативного реагування в зоні АТО.

«По будівельним компаніям, які працюють в Донецькій області, ми плануємо створити «чорний шорт-лист» за поданням від ВЦА і місцевих органів влади. В подальшому такі недобросовісні компанії будуть не тільки відсторонені від участі в тендерах на державні закупівлі, а ще й позбавлені ліцензії для проведення таких робіт», — наголосив Геннадій Зубко.
Комментариев - 0
Написал admin, 02 Nov 2017
В Киеве за девять месяцев не открылся ни один новый торговый центр
Компания JLL подготовила исследование рынка торговых центров Киева по итогам 3-го квартала 2017 года.
Среди ключевых выводов исследования обозначено, что впервые за 12 лет ни один ТЦ не был открыт в столицы Украины за первые три квартала;
Семь новых брендов вышло на рынок в 3-м квартале – максимальное число за последний год;
Доля вакантных площадей снизилась на 0,6 п.п., до 6,1%;
На последний квартал заявлен запуск трех объектов – всего 48 тыс. кв. м;
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 01 Nov 2017
ДБН на проектирование высотных жилых и общественных зданий пересматривают
В ходе состоявшегося в УЦСС в конце октября круглого стола по обсуждению проекта изменений в ДБН В.2.2-24:201Х «Будинки і споруди. Проектування висотних житлових і громадських будинків» эксперты рынков недвижимости и строительства обсудили вопросы совершенствования данного норматива с учетом передовых методик строительства с применением металлоконструкций. С целью усовершенствования норматива на проектирование высотных объектов, специалисты УЦСС подготовили более 90 предложений к проекту пересматриваемого ДБН, которые были направлены в адрес Минрегиона и Научно-исследовательского института строительного производства (НИИСП).
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 01 Nov 2017
Национальная Премия в области недвижимости CP AWARDS 2017
27 октября в Киеве состоялась Церемония награждения и Гала-ужин Национальной Премии в области недвижимости CP AWARDS 2017. Мероприятие прошло в столичном отеле Premier Palace, собрав на одной площадке более 150 гостей. В их числе – члены жюри Премии, участники конкурса, представители крупных украинских и международных компаний, представители специализированных и деловых СМИ.

В текущем году лауреаты CP AWARDS определялись в 15 номинациях, в том числе таких новых, как «Коворкинг» и «Маркетинговый проект в ТРЦ». В целом, в конкурсе Премии участвовало более 100 проектов, объектов и компаний. Согласно правилам, в конкурсе принимали участие девелоперы и архитектурные бюро; объекты недвижимости, введенные в эксплуатацию в период с декабря 2013 по октябрь 2017 года включительно; проекты коммерческой и жилой недвижимости, находящиеся в стадии строительства и заявленные к открытию в период до 2019 года включительно; маркетинговые проекты, проведенные в ТЦ/ТРЦ Украины в период с декабря 2013 года по сентябрь 2017 года включительно и направленные на повышение посещаемости и продаж арендаторов.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 01 Nov 2017
Україна на 105 пунктів покращила позицію у Doing Business-2018 за показником «Отримання дозволів на будівництво», зайнявши 35 місце
Україна увійшла в ТОП-40 рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business-2018 за показником «Отримання дозволів на будівництво», покращивши свою позицію з 140 місця до 35-го серед 190 країн світу.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці в Facebook.

«Ми це зробили! У нас 35-е місце! Ми піднялися на 105 пунктів! Україна увійшла в ТОП-40 Doing Business-2018 за показником «Отримання дозволів на будівництво», значно покращивши свою позицію. Ми на це дуже сподівалися. У рейтингу Doing Business-2017 за будівельним показником Україна займала тільки 140 місце. Ми мали велику надію, що при складанні нового рейтингу експертами будуть враховані законодавчі зміни, які відбулися у сфері будівництва», - сказав він.

За словами Парцхаладзе, зростання показника «Отримання дозволів на будівництво» мало значний вплив на загальний рейтинг Doing Business. «Дерегуляція в будівництві стала однією з ключових реформ, що не дала Україні знизитися у загальному рейтингу і сприяла підвищенню позиції країни в цілому на 4 пункти», - підкреслив заступник міністра.

Нагадаємо, 31 жовтня 2017 року Світовий Банк опублікував новий рейтинг легкості ведення бізнесу – Doing Business-2018. За його результатами Україна посіла 76 місце серед 190 країн світу. За підрахунками експертів Світового Банку, один пункт у рейтингу надає можливість додатково залучити в економіку країни близько 600 млн доларів інвестицій.
Комментариев - 0
Написал admin, 01 Nov 2017
Индивидуальное отопление становится менее популярным у застройщиков столичного пригорода
Специалисты компании «Альянс Новобуд», регулярно оценивающие рынок первичной недвижимости столичного региона, опубликовали очередной отчет. В документе – в преддверии нового осенне-зимнего сезона – особое место отведено исследованию типов организации отопления в тех новостройках, квартиры в которых в настоящее время предлагаются к продаже. Речь идет о 230 жилых комплексах, возведенных или возводимых в ближайшем пригороде Киева.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 31 Oct 2017
Перший в Україні Бутик цегли відкрився у Києві!
У Києві відбулося офіційне відкриття першого в Україні Бутика цегли та презентація унікальної колекції старовинних клеймованих цеглин.

«Ми стаємо ще ближчими до споживача. Компанії виповнилося 20 років, але ми й надалі продовжуємо пошук нових нестандартних шляхів та інноваційних підходів до наших клієнтів. Сьогодні ми відкриваємо Бутик цегли – бізнес-майданчик для надання інформаційної підтримки, обміну ідеями, обговорення нових перспективних напрямків будівельної галузі задля того, щоб бути максимально ефективними та корисними для наших відвідувачів», - поділився цілями компанії Ігор Далічук, Президент ПрАТ «Слобожанська будівельна кераміка».

Загалом у Бутику цегли налічується близько 100 видів лицьової цегли та стінові керамічні блоки, що виробляються за унікальною екологічною технологією, підтвердженою єдиним в Україні еко-сертифікатом Gen Member, виданим Міністерством охорони навколишнього середовища Ізраїлю.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 30 Oct 2017
Мінрегіон активізував роботу над концепцією реновації застарілого житлового фонду
ля покращення умов проживання українців та з метою комплексної реконструкції застарілого житла Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розпочало активну роботу над концепцією реновації застарілого житлового фонду. Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

«На сьогодні житловий фонд в Україні складає 977,9 млн квадратних метрів і близько 50% з нього – застаріле житло, зокрема, так звані «хрущовки». Щорічно в країні вводиться в експлуатацію в середньому 10 млн кв. м. і це поки що зовсім не покриває потреби українців у новому житлі. Тому один з пріоритетів Мінрегіону – розробка ефективного механізму реновації застарілого житлового фонду, що дозволить нарешті розпочати цей важливий і довгоочікуваний процес. Ми поставили перед собою завдання - розробити новий ефективний законопроект, адаптований під українські реалії», - сказав він.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 30 Oct 2017
Зубко назвав інструменти залучення інвестицій в ОТГ
Свої інвестиційні можливості громади можуть розкрити через інфраструктурні проекти, розвиток кластерів та індустріальних парків, культурно-креативні індустрії. Інструменти, за допомогою яких можна залучити інвестиції - стратегічне планування, управління земельними ресурсами, повноваження архітектурно-будівельного контролю, професійно-технічні кадри, міжрегіональна кооперація, міжнародна технічна допомога і інвестиційні преференції. Ці інструменти можуть розвивати не тільки окремі громади, а й область і декілька регіонів одночасно. Про це під час дискусії щодо ефективного місцевого економічному розвитку наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 26 Oct 2017
За підсумками січня-вересня цього року будівельна галузь демонструє стабільне зростання, — Парцхаладзе
За підсумками січня-вересня 2017 року підприємства України виконали будівельні роботи на суму 63,5 млрд грн, індекс будівельної продукції по відношенню до аналогічного періоду 2016 року склав 123,8%. Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.

«Будівельна галузь продовжує зростання. За даними Державної служби статистики за підсумками січня-вересня цього року підприємства вже виконали будівельні роботи на суму 63,5 млрд грн. Об’єми будівництва зросли майже на чверть у порівнянні з аналогічним періодом минулого року», — сказав він.

За підсумками звітного періоду індекс будівництва інженерних споруд склав 128,6%, будівель — 119,7%.
У розрізі регіонів, найбільше зростання за 9 місяців продемонстрували Кіровоградська (156,7%), Житомирська (154%), Одеська (136,8%) та Запорізька області (135,8%), зниження показників — у Волинської (96,6%) та Луганської області (77,3%).
Нове будівництво, реконструкція та технічне переоснащення становили 76% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти — 13,9% та 10,1% відповідно.
Комментариев - 0
Написал admin, 26 Oct 2017

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 >>


 
Спецвипуск
"Інфраструктурне і дорожнє будівництво"
№5 2019

Спецвипуск
"Енергоефективне будівництво. Кераміка"
№3-4 2019

Спецвипуск
"Енергоефективне будівництво. Газобетон"
№1-2 2019

Спецвипуск
"Індустріальне будівництво. Бетон. Залізобетон"
№5-6 2018

Спецвипуск
"Енергоефективне будівництво. Кераміка"
№3-4 2018

Спецвыпуск
"Газобетон. Энергоэффективное строительство"
№1-2 2018

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№6 2017

Спецвипуск
"Промислове та комерційне будівництво"
№5 2017

Спецвипуск
"Керамічне будівництво"
№3-4 2017

Спецвыпуск
"Газобетон. Энергоэффективное строительство"
№1-2 2017

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№5-6 2016

Спецвипуск
"Промислове та комерційне будівництво"
№4 2016

Спецвипуск
"Керамiчне будiвництво"
№3 2016

Спецвыпуск
"Энергоэффективное строительство. Газобетон"
№1-2 2016

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№5-6 2015

Спецвипуск
"Промислове та комерційне будівництво"
№4 2015

Спецвипуск
"Керамічне будівництво"
№3 2015

Спецвыпуск
"Газобетон энергоэффективное строительство"
№1-3 2015

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№7-9 2014

Спецвипуск
"Енергозбереження Екологія Матеріали"
№1-2 2014

Спецвипуск
"Дорожнє будівництво. Спецтехніка"
№7-8 2013






Инновационная технология фирмы Weiler Gmbh — производство тупоконечных фундаментных свай методом безопалубочного формования


Кнауф – провідна компанія з виробництва екологічних високоякісних будматеріалів

Асоціація "Виробники пінопласту" - представляє інтереси українських вироб- ників пінополістирольних утеплювачів

ТехноНІКОЛЬ - пропонує широкий спектр покрівель- них, гідро-, звуко- та тепло- ізоляційних матеріалів

Керамейя – виробництво високоякісних керамічних будматеріалів

Будшляхмаш – пропонує будівельну, дорожню та комунальну техніку

Tedom – виробництво та постачання когенераційних установок

   
© 2009 Catalyst