Інформаційно-аналітичне видання є членом провідних будівельних об'єднань              
Пошук
 
Новини  

Як залучити інвестиції у будівництво, визначали експерти на круглому столі, який провела Будівельна палата України на виставці Interbuildexpo
04 Apr 2017

Законопроект «Про енергоефективність будівель» прийнятий у першому читанні, - Зубко
04 Apr 2017

Ми не залишаємо місцеву владу сам-на-сам з питаннями профтехосвіти, - Зубко
04 Apr 2017

Сотні українських домогосподарств та компаній заробляють в Україні на сонячній енергетиці
03 Apr 2017

Розвиток відновлюваних джерел енергії в Україні
03 Apr 2017

РЕЙТИНГ ЗНАННЯ ДЕВЕЛОПЕРІВ НЕРУХОМОСТІ
03 Apr 2017


 

Як залучити інвестиції у будівництво, визначали експерти на круглому столі, який провела Будівельна палата України на виставці Interbuildexpo
29 березня 2017 року у Виставковому центрі «КИЇВЕКСПОПЛАЗА» відбулося відкриття Міжнародної виставки «InterBuildExpo - 2017» - головної будівельної події року. Виставка організована ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» спільно з Будівельною палатою України за підтримки Мінрегіону України. В церемонії офіційного відкриття взяли участь співголови Оргкомітету з проведення виставки заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Л.Р.Парцхаладзе, Президент Будівельної палати, Герой України П.С.Шилюк, а також Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Д.Й.Андрієвський.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 04 Apr 2017
Законопроект «Про енергоефективність будівель» прийнятий у першому читанні, - Зубко
Прийнятий у першому читанні законопроекту 4941-д «Про енергетичну ефективність будівель» дає українським родинам маршрутну карту для проведення енергоефективних заходів та можливість зменшити тиск комунальних тарифів. Визначає правові, економічні та організаційні засади енергетичної ефективності будівель. Так Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко прокоментував прийняття Верховною Радою у першому читанні згаданий проект Закону.

«Документ запроваджує енергетичну сертифікацію, із визначенням класу будівлі за європейською шкалою та рекомендаціями зі зменшення енергоспоживання, встановлює правила атестування енергоаудитора та їхню відповідальність. Введення в дію закону стимулює споживачів заощаджувати ресурси, наближає Україну до європейського рівня послуг, відкриває ринок енергоаудиту», - наголосив Геннадій Зубко.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 04 Apr 2017
Ми не залишаємо місцеву владу сам-на-сам з питаннями профтехосвіти, - Зубко
В умовах децентралізації, передаючи громадам повноваження, ресурси та можливості, ми не залишаємо місцеву владу сам-на-сам з питаннями професійно-технічної освіти. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко на конференції «Професійна освіта та підготовка робітничих кадрів: сприяння соціально-економічному та регіональному розвитку України».

«У процесі реформування системи ПТО мають бути задіяні чотири міністерства. В першу чергу, МОН, яке забезпечує стандарти, кваліфікації навчально-методичну підтримку. Далі, Мінекономрозвитку, яке визначає пріоритети розвитку економіки, в тому числі і для регіонів. Мінрегіон – відповідає за регіональний розвиток, координує реалізацію інфраструктурних проектів для визначення необхідності підсилення тієї чи іншої галузі. Мінсоцполітики – здійснює аналіз регіональних ринків праці, аналіз з точки зору Фонду зайнятості. Для того, щоб реформа відбулась, і ми дали нову якість ПТО, потрібно об’єднати всі ці напрямки», - зазначив Геннадій Зубко.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 04 Apr 2017
Сотні українських домогосподарств та компаній заробляють в Україні на сонячній енергетиці
За прогнозами фахівців, до кінця 2017 року, будинків з встановленими сонячними панелями, які забезпечили власну енергонезалежність та продають вироблену надлишкову електроенергію в мережу, стане понад 2 тисячі. Цьому сприяють законодавче поле та спеціальні програми кредитування, які пропонують українські банки. А також те, що вартість обладнання продовжує дешевшати з року в рік, тоді як ефективність його зростає.

11-12 квітня в Одесі відбудеться велика міжнародна подія - CISOLAR-2017, 6-та Виставка та конференція індустрії сонячної енергетики Центральної та Східної ?вропи. Окрім конференції, яка традиційно збирає топ-менеджерів та регіональних директорів міжнародних компаній та організацій, що працюють у сфері сонячної енергетики, 12 квітня в Одесі відбудеться виставка сонячної енергетики та семінари для малих інвесторів та власників домогосподарств, де провідні експерти та практики розкажуть покроково, як вибрати обладнання, зробити проект сонячної станції для будинку чи підприємства, як під'єднатися до елеткромережі та отримати "зелений тариф".
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 03 Apr 2017
Розвиток відновлюваних джерел енергії в Україні
В рамках проекту «Секретаріат та Експертний хаб з енергоефективності», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за підтримки Уряду Словацької Республіки та сприянням Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства був підготовлений звіт «Розвиток відновлюваних джерел енергії в Україні». У звіті проаналізовані тенденції розвитку відновлюваних джерел енергії, наявний огляд сучасного стану енергетичного сектору і потенціалу відновлюваної енергетики в Україні, механізми фінансування, ключові перешкоди та рекомендації для органів влади щодо їх усунення.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 03 Apr 2017
РЕЙТИНГ ЗНАННЯ ДЕВЕЛОПЕРІВ НЕРУХОМОСТІ
В свідомості покупця нерухомості з великим відривом від решти компаній лідирує найстаріший забудовник на столичному ринку - ХК «Київміськбуд», який набрав 55% в рейтингу. Деякі компанії, що працюють на ринку 10 років і більше і побудували не один відомий житловий комплекс, залишаються мало впізнаваними. Вони не набрали і 10%.

Про це свідчать дані рейтингу впізнаваності компаній-забудовників, який проведено під час репрезентативного кількісного дослідження споживачів столичної нерухомості REDScanner (Real Estate Development Scanne). В опитуванні взяли участь 400 респондентів - жителів Києва, таргетованих за критерієм мети придбання нерухомості протягом найближчого року.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 03 Apr 2017
Геннадій Зубко назвав кроки з дерегуляції будівництва у 2017 році
Дерегуляція будівельної галузі – один із важливих напрямків Плану пріоритетних дій Уряду-2017, - наголосив Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, коментуючи затвердження Урядом відповідного документу.

За його словами, прийняття у Верховній Раді проекту Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення умов ведення будівельної діяльності» (?5587) скасує вимоги щодо отримання вихідних даних та технічних умов від ДСНС. Закон спрямовано на спрощення дозвільної документації щодо будівельних робіт, а також – процедури затвердження проектів будівництва.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 03 Apr 2017
5-й Ювілейний АГРОПОРТ пройде на Львівщині
27–29 квітня 2017 року на території Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького відбудеться Міжнародний форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Захід Львів 2017», який зорієнтований на розвиток потенціалу дрібних та середніх виробників аграрного сектору, а також промоцію виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Львівської області. У роботі форуму візьмуть участь представники профільних міністерств і відомств, органів місцевої влади, делегації з 17 країн, виробники аграрної продукції, громадські організації та профільний бізнес. Захід проводиться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Львівської обласної державної адміністрації. Організатори: Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА та виставковий оператор Aviabrand LLC.

Подробности

Комментариев - 0
Написал admin, 03 Apr 2017
Geberit разом з CANactions оголошують всеукраїнський конкурс для архітекторів та дизайнерів Street Geberit 2.0
Компанія Geberit разом з освітньою платформою СANactions запрошують молодих архітекторів та дизайнерів долучитися до розробки концепції екологічного громадського вуличного туалету для міста Миколаєва. Міжнародне журі обиратиме найкращі проекти, а переможці отримають грошову винагороду. Конкурс Street Geberit 2.0 проводиться за підтримки Агенції розвитку Миколаєва та Виконавчого комітету Миколаївської міської ради. Для участі в конкурсі кандидати повинні представити дизайн вуличного туалету загального користування, що повинен гармонійно адаптуватися до міського середовища парку Перемоги у Миколаєві. Участь у конкурсі Street Geberit 2.0 можуть взяти усі громадяни України віком до 35 років. Проекти можна надсилати з 27 лютого до 10 травня 2017 року. З 10 до 26 травня на сайті конкурсу відбуватиметься онлайн голосування для визначення проекту, що отримає приз глядацьких симпатій. Переможці будуть оголошенні 2 червня 2017 року на 10-ому Міжнародному архітектурному фестивалі CANactions у Мистецькому Арсеналі в Києві. Призовий фонд конкурсу Street Geberit 2.0: • Перше місце - 30 000 грн • Друге місце - 20 000 грн • Третє місце - 10 000 грн • Приз глядацьких симпатій - 5 000 грн Вичерпна інформація та умови конкурсу на сайті: www.konkurs-geberit.com.ua *** Контактні особи: Петро Задорожний, координатор комунікацій CANactions, 044 280 5095, [email protected] Марго Дідіченко, координатор конкурсів CANactions, [email protected]
Комментариев - 0
Написал admin, 30 Mar 2017
CANactions вдев’яте проводить Конкурс проектів для молодих українських архітекторів
Освітня платформа CANactions оголошує про початок Конкурсу проектів молодих архітекторів України "Youth Competition 2017". До участі в Конкурсі запрошуються студенти та випускники архітектурних факультетів українських ВНЗ віком до 35 років. Переможці отримають можливість безкоштовно навчатись у магістратурі Інституту архітектури Дессау (DIA / Німеччина) та взяти участь у серії воркшопів ?вропейської Архітектурної Студентської Асамблеї [EASA] у Данії цього літа. Учасниками можуть стати громадяни України до 35 років, що на момент подачі проекту мають кваліфікаційний рівень не нижчий бакалавра архітектурних факультетів ВНЗ України за фахом Архітектор. Проекти на конкурс можна подати з 16 лютого до 23 квітня 2017 року, а переможців буде оголошено 2 червня 2017 року в рамках десятого міжнародного архітектурного фестивалю CANactions. Вичерпна інформація та умови на сайті конкурсу: http://www.festival.canactions.com/youthcompetition Вперше конкурс був ініційований у 2009 році Інститутом архітектури в Дессау (DIA/Німеччина) і став для українських студентів професійною можливістю почерпнути європейський досвід. Завдяки конкурсам минулих років 21 молодий архітектор отримав нагоду навчатися в магістратурі Інституту архітектури в DIA на пільгових умовах. Окрім DIA, який був і залишається незмінним партнером, реалізувати конкурс допомагають ?вропейська урбаністична проектна лабораторія Stadslab, Німецьке архітектурне Buro Happold, літній австрійський університет Каринтія, представництво Фонду ім. Г. Бьолля в Україні, платформа для європейської архітектури Wonderland, фестиваль IFAC (International Festival of Art and Construction), EASA (Europe Architecture Students Assembly), незалежна міжнародна освітня платформа в сфері архітектури та дизайну HelloWood. *** Контактні особи: Марго Дідіченко, координатор конкурсів CANactions, [email protected] Петро Задорожний, координатор комунікацій CANactions, [email protected]
Комментариев - 0
Написал admin, 30 Mar 2017

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 >>


 
Спецвипуск
"Інфраструктурне і дорожнє будівництво"
№5 2019

Спецвипуск
"Енергоефективне будівництво. Кераміка"
№3-4 2019

Спецвипуск
"Енергоефективне будівництво. Газобетон"
№1-2 2019

Спецвипуск
"Індустріальне будівництво. Бетон. Залізобетон"
№5-6 2018

Спецвипуск
"Енергоефективне будівництво. Кераміка"
№3-4 2018

Спецвыпуск
"Газобетон. Энергоэффективное строительство"
№1-2 2018

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№6 2017

Спецвипуск
"Промислове та комерційне будівництво"
№5 2017

Спецвипуск
"Керамічне будівництво"
№3-4 2017

Спецвыпуск
"Газобетон. Энергоэффективное строительство"
№1-2 2017

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№5-6 2016

Спецвипуск
"Промислове та комерційне будівництво"
№4 2016

Спецвипуск
"Керамiчне будiвництво"
№3 2016

Спецвыпуск
"Энергоэффективное строительство. Газобетон"
№1-2 2016

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№5-6 2015

Спецвипуск
"Промислове та комерційне будівництво"
№4 2015

Спецвипуск
"Керамічне будівництво"
№3 2015

Спецвыпуск
"Газобетон энергоэффективное строительство"
№1-3 2015

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№7-9 2014

Спецвипуск
"Енергозбереження Екологія Матеріали"
№1-2 2014

Спецвипуск
"Дорожнє будівництво. Спецтехніка"
№7-8 2013






Инновационная технология фирмы Weiler Gmbh — производство тупоконечных фундаментных свай методом безопалубочного формования


Кнауф – провідна компанія з виробництва екологічних високоякісних будматеріалів

Асоціація "Виробники пінопласту" - представляє інтереси українських вироб- ників пінополістирольних утеплювачів

ТехноНІКОЛЬ - пропонує широкий спектр покрівель- них, гідро-, звуко- та тепло- ізоляційних матеріалів

Керамейя – виробництво високоякісних керамічних будматеріалів

Будшляхмаш – пропонує будівельну, дорожню та комунальну техніку

Tedom – виробництво та постачання когенераційних установок

   
© 2009 Catalyst