Інформаційно-аналітичне видання є членом провідних будівельних об'єднань              
Пошук
 
Новини  

Итоги Международного года ООН подвели в Харькове
28 Oct 2016

Покрівельник вийшов в фінал конкурсу Кращий PR-фахівець України
24 Oct 2016

Аэропорт Болонья: ключевая роль технологий Wirtgen Group
24 Oct 2016

13-й міжнародний конкурс «Проектування Мультикомфортного будинку Saint-Gobain – 2017»
21 Oct 2016

4 жовтня 2016 року в Києві у Президент готелі відбулась ІІІ Міжнародна конференція «Енергоефективність в промисловості, АПК і ЖКГ», організована Асоціацією з енергоефективності та енергозбереження
17 Oct 2016

Держмолодьжитло та громадські організації учасників АТО уклали Меморандум про співпрацю
12 Oct 2016


 

Итоги Международного года ООН подвели в Харькове
20–22 октября в Харькове прошел IV Международный форум по развитию фермерства AGROPORT East 2016 под эгидой Организации Объединенных Наций.

Подробности

Комментариев - 0
Написал admin, 28 Oct 2016
Покрівельник вийшов в фінал конкурсу Кращий PR-фахівець України
євген Семехін – єдиний представник покрівельної галузі в фіналі престижного конкурсу Кращий PR-фахівець України.

Подробности

Комментариев - 0
Написал admin, 24 Oct 2016
Аэропорт Болонья: ключевая роль технологий Wirtgen Group
В аэропорту имени Гульельмо Маркони в Болонье/Италия 7 машин Wirtgen, V?gele и Hamm восстанавливают поврежденную рулежную дорожку в кратчайшие сроки и с высокой точностью благодаря технологии холодного ресайклинга.

Открытый в 1931 году аэропорт с пассажиропотоком более 6,5 млн. пассажиров в год (2014) является на сегодняшний день одним из семи важнейших аэропортов в Италии. Текущие работы по восстановлению являются частью всеобъемлющей программы ремонта, нацеленной на улучшение всей инфраструктуры. Первоочередной задачей был ремонт участка рулежной дорожки между местами примыкания TN (Tango November) и TM (Tango Mike), включая систему водостоков, стабилизацию и увеличение ширины боковых полос безопасности: внутренних (в направлении перрона) – с текущих 3,50 м до 9 м и внешних боковых полос безопасности (в направлении взлетно-посадочной полосы) – до 7,5 м. Администрация аэропорта также поручила провести стабилизацию и укладку нового асфальтобетонного покрытия на еще одной рулежной дорожке длиной 70 м в направлении места примыкания TP (Tango Papa).

После этого необходимо было выполнить восстановление находящейся к югу от 2-го перрона служебной дороги, а также – во второй фазе – обновление поверхности 4 мест стоянки воздушных судов.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 24 Oct 2016
13-й міжнародний конкурс «Проектування Мультикомфортного будинку Saint-Gobain – 2017»
Новий – 13-й - сезон міжнародного студентського конкурсу Saint-Gobain відкрито! Завдання Міжнародного студентського конкурсу "Проектування Мультикомфортного будинку Saint-Gobain" - реновація двох житлових будівель у м.Мадриді, Іспанія.

Подробности

Комментариев - 0
Написал admin, 21 Oct 2016
4 жовтня 2016 року в Києві у Президент готелі відбулась ІІІ Міжнародна конференція «Енергоефективність в промисловості, АПК і ЖКГ», організована Асоціацією з енергоефективності та енергозбереження
У роботі конференції взяли участь понад 200 національних та міжнародних експертів. Серед них - представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та комунального господарства України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державного Агентства з енергоефективності та енергозбереження, Посольства України в США, Посольства Франції в Україні, Австрійського енергетичного агентства, Проекту «Енергоефективність в муніципалітетах», який впроваджується GIZ, Проект UNDP «Експертний хаб з енергоефективності».

Подробности

Комментариев - 0
Написал admin, 17 Oct 2016
Держмолодьжитло та громадські організації учасників АТО уклали Меморандум про співпрацю
Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву та ряд громадських організацій, які опікуються інтересами учасників антитерористичної операції, 11 жовтня уклали Меморандум про співпрацю. Меморандум підписано з метою взаємодії Фонду «Держмолодьжитло» та громадських організацій щодо реалізації соціальних, зокрема, житлових, прав сімей учасників АТО, у тому числі, за допомогою державних та місцевих житлових програм, повідомили у прес-службі.
З боку громадських організацій меморандум підписали: Громадська організація «Київська міська спілка ветеранів АТО»; Громадська організація «Київська міська спілка ветеранів АТО Деснянського району м. Києва»; Громадська організація «Київська міська спілка ветеранів АТО Шевченківського району»; Громадська організація «Рада ветеранів АТО Дніпровського району м. Києва»; Громадська організація «Київська спілка ветеранів АТО Подільського району»; Громадська організація «Серця Кіборгів»; Громадська організація «Спілка ветеранів антитерористичної операції Солом’янського району м. Києва»; Громадська організація «Спілка ветеранів антитерористичної операції Святошинського району м. Києва».
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 12 Oct 2016
Геннадій Зубко та Матіас Махніг відкрили в Києві Німецько-Українську промислово-торговельну палату
Сьогодні в Києві в рамках Другого Українсько-німецького бізнес-форуму Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко та Державний секретар Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини Матіас Махніг відкрили Німецько-Українську промислово-торговельну палату, повідомили у прес-службі Мінрегіону.

«Завдання Німецько-Української промислово-торговельної палати – розкрити весь потенціал економічної співпраці двох країн. Це нові інвестиції, це діалог і співпраця українського та німецького бізнесу, це залучення технічних рішень. Важливо, щоб німецький інвестор прийшов не лише, наприклад, в інфраструктуру та аграрний сектор, а й у галузь енергоефективності, виробництво високотехнологічної продукції, професійно-технічної освіти та підготовки менеджерів. А це у свою чергу дасть ефект у розвитку місцевої інфраструктури, наповненні місцевих бюджетів, створенні нових робочих місць», - наголосив Геннадій Зубко.
Комментариев - 0
Написал admin, 11 Oct 2016
Круглий стіл «Будівництво, архітектура, нерухомість: проблеми, перспективи» – одна з головних подій Міжнародного форуму «Будівництво, архітектура, нерухомість» 6-8 жовтня 2016 року
Його учасниками стали представники влади, компаній – членів Будівельної палати України і НСАУ України, громадських організацій, засобів масової інформації. Відкрив засідання заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України В’ячеслав Негода, який поінформував про майбутні законодавчі зміни в сфері регулювання містобудівної діяльності, що дозволять оптимізувати здійснення контролю і зменшити кількість будівельних афер. Надзвичайний і Повноважний Посол Туркменістану в Україні Нурберди Аманмурадов високо оцінив професійність українських будівельних компаній на відповідальних об’єктах в Ашгабаті та інших містах і запросив українських фахівців до розширення співпраці. У виступах президента Будівельної палати Петра Шилюка, президента НСАУ Володимира Гусакова, директора Іпотечного центру Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергія Комнатного, представників громадських об’єднань і науковців піднімалися актуальні питання енергоефективного будівництва і реконструкції житла, запровадження BIM-технологій, підвищення професійного рівня архітекторів, забезпечення достойної оплати працівників галузі, підвищення престижності професії будівельника.
Комментариев - 0
Написал admin, 10 Oct 2016
У столичному виставковому центрі «Експоплаза» 6–8 жовтня відбувся Міжнародний форум «Будівництво, архітектура, нерухомість»
Організатори заходу – «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», Будівельна палата України і Національна спілка архітекторів України. Для обміну досвідом і тематичною інформацією зібралися провідні фахівці будівельної галузі, архітектори, дизайнери, проектувальники. У відкритті форуму взяли участь перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України В’ячеслав Негода, Надзвичайний і Повноважний Посол Туркменістану в Україні Нурберди Аманмурадов, президент Будівельної палати Петро Шилюк, президент Національної спілки архітекторів Володимир Гусаков, представники будівельних компаній і громадських організацій. Найбільш значними подіями форуму стали круглий стіл «Будівництво, архітектура, нерухомість: проблеми, перспективи», Марафон проектів, Дні міжнародної архітектури і дизайну, Urec innovation conference 2016, Перший форум Зеленого будівництва, День лідерів дверного ринку, майстер-класи вітчизняних і зарубіжних лекторів. За три дні роботи форум зібрав понад 10000 відвідувачів.
Комментариев - 0
Написал admin, 10 Oct 2016
Концерн BASF придбає бізнес компанії Henkel із виробництва будівельних матеріалів
Концерн BASF і компанія Henkel уклали угоду, відповідно до якої BASF планує придбати західноєвропейський бізнес Henkel із випуску матеріалів для укладання підлогових покриттів, керамічної плитки та гідроізоляції, для того щоб розширити свій портфель пропозицій у сегменті будівельної хімії, про це повідомили у прес-службі компанії.
Угода охоплює асортимент матеріалів для укладання підлогових покриттів, що поставляються компанією Henkel на ринок під брендом Thomsit, а також права на товарний знак Thomsit по всьому світу. Угода поширюється і на будівельні матеріали (підлогові покриття, плитка, гідроізоляція), вироблені Henkel у Західній ?вропі та реалізовані або через спеціалізованих ритейлерів, або під брендом Ceresit.
BASF і Henkel домовилися про те, що покупець отримає право використовувати товарний знак Ceresit для матеріалів, що використовуються для укладання підлогових покриттів, керамічної плитки та гідроізоляції в Західній ?вропі. Основними ринками збуту цієї продукції є Німеччина і країни Бенілюксу.
Сукупна прибутковість бізнесу, придбання якого відбувається, становить кілька десятків мільйонів євро; концерн BASF має намір інтегрувати його до складу Групи PCI – дочірньої структури BASF, що є частиною дивізіону «Будівельна хімія». На німецькому ринку Група PCI займає провідні позиції в сегменті мастик для керамічних плиток.
Подробности • Комментариев - 0
Написал admin, 10 Oct 2016

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 >>


 
Спецвипуск
"Інфраструктурне і дорожнє будівництво"
№5 2019

Спецвипуск
"Енергоефективне будівництво. Кераміка"
№3-4 2019

Спецвипуск
"Енергоефективне будівництво. Газобетон"
№1-2 2019

Спецвипуск
"Індустріальне будівництво. Бетон. Залізобетон"
№5-6 2018

Спецвипуск
"Енергоефективне будівництво. Кераміка"
№3-4 2018

Спецвыпуск
"Газобетон. Энергоэффективное строительство"
№1-2 2018

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№6 2017

Спецвипуск
"Промислове та комерційне будівництво"
№5 2017

Спецвипуск
"Керамічне будівництво"
№3-4 2017

Спецвыпуск
"Газобетон. Энергоэффективное строительство"
№1-2 2017

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№5-6 2016

Спецвипуск
"Промислове та комерційне будівництво"
№4 2016

Спецвипуск
"Керамiчне будiвництво"
№3 2016

Спецвыпуск
"Энергоэффективное строительство. Газобетон"
№1-2 2016

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№5-6 2015

Спецвипуск
"Промислове та комерційне будівництво"
№4 2015

Спецвипуск
"Керамічне будівництво"
№3 2015

Спецвыпуск
"Газобетон энергоэффективное строительство"
№1-3 2015

Спецвыпуск
"Индустриальное строительство. Бетон. Железобетон"
№7-9 2014

Спецвипуск
"Енергозбереження Екологія Матеріали"
№1-2 2014

Спецвипуск
"Дорожнє будівництво. Спецтехніка"
№7-8 2013






Инновационная технология фирмы Weiler Gmbh — производство тупоконечных фундаментных свай методом безопалубочного формования


Кнауф – провідна компанія з виробництва екологічних високоякісних будматеріалів

Асоціація "Виробники пінопласту" - представляє інтереси українських вироб- ників пінополістирольних утеплювачів

ТехноНІКОЛЬ - пропонує широкий спектр покрівель- них, гідро-, звуко- та тепло- ізоляційних матеріалів

Керамейя – виробництво високоякісних керамічних будматеріалів

Будшляхмаш – пропонує будівельну, дорожню та комунальну техніку

Tedom – виробництво та постачання когенераційних установок

   
© 2009 Catalyst